porn - porn - teen porn - porno - porno

Ne kete artikull do te gjeni 23 kartat e mahnitshme te biznesit nga dizajner te ndryshem. Kjo eshte nje frymezim dizajni grafik i persosur pa kufij ne dizajn, materiale, forma, ngjyra dhe çdo gje tjeter. Thjesht duke vizituar nje kompani printimi online, ju mund te krijoni karten tuaj unike te biznesit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Source

 

 

About the Author

Blerina Konci is one of the first publishers at B | Creative, who has contributed to build B | Creative. She studied law but her real passion is Art and Fashion.

Sponsor Ads

Lajme mbi Perdoruesit more ...

Maria Ciurana's Art Work

Young ›

La soledad es la unica cosa que encuentras cuando no la buscas.

Maria Ciurana's Art Work

Young ›

Cada vez que te sientas sólo, recuerda. …

Maria Ciurana's Art Work

Young ›

A solas soy alguien. En la calle nadie. …

albfej's Art Work

POSTER for TOMORROW 2011 / E ›

Ky eshte nje poster qe kam bere sebashku me Renato Tata. Ky …

Besmir Kthupi's Art Work

Vodafone Three Tenors ›

Vodafone a annual general sponsor of “Three Tenors” The concept is clear …

albfej's Art Work

B | Social – World of ›

This is a poster inspired by B | Social. The box is …

Ju mund te beheni pjese e jona vetem duke plotesuar nje formular te shkurter.

Learn More

Deshironi te publikoni punet e juaja ne B | Creative. Na shkruani duke na derguar nje link te puneve te juaja dhe ne do ju kthejme pergjigje shume shpejt.

Learn More

B | Creative

B | Creative, eshte nje blog kreativ i bazuar ne Advertising, Mode, Arkitekture, Tutoriale dhe tema te tjera mbi Dizenjimin.

"B"

Emri i 'B | Creative' u krijua i mbeshtetur tek koncepti i 'Be' (Behu) perfaqeson mundesine per tu bere gjithshka cfare ke dashur te behesh.

B | Social

B | Social eshte nje bashkesi shoqrore ne lidhje me artistet q promovojne punet e tyre artistike duke i publikuar ato ne B | Social.

B | Graphic

B | Graphic eshte nje projekt i rrjetit tone. Na vizitoni, gjera te medha do vine!