porn - porn - teen porn - porno - porno

Fotografi enderrimtare nga  Vivienne Mok. I lindur ne Nju Jork ne vitin 1986, Vivienne Mok eshte nje fotograf mode dhe portretesh qe jeton ne Paris, France. Pas diplomimit nga shkolla Parsons School of Design in Fashion Design, Vivienne punoj si dizajner per Shtepine e Modes Anne Valerie Hash ne Paris per disa vjet. Paralelisht, ajo filloi te zhvilloj nje interes ne rritje ne fotografi qe e lejoj ate per t’u shprehur lirshem, duke i mbajtur elementet ne stil. Kur Mok nuk eshte prapa nje aparati per te marre foto te bukura dhe delikate, punon si nje dizajnere / stiliste.

Nga Vivienne Mok

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About the Author

Blerina Konci is one of the first publishers at B | Creative, who has contributed to build B | Creative. She studied law but her real passion is Art and Fashion.

Sponsor Ads

Lajme mbi Perdoruesit more ...

Maria Ciurana's Art Work

Young ›

La soledad es la unica cosa que encuentras cuando no la buscas.

Maria Ciurana's Art Work

Young ›

Cada vez que te sientas sólo, recuerda. …

Maria Ciurana's Art Work

Young ›

A solas soy alguien. En la calle nadie. …

albfej's Art Work

POSTER for TOMORROW 2011 / E ›

Ky eshte nje poster qe kam bere sebashku me Renato Tata. Ky …

Besmir Kthupi's Art Work

Vodafone Three Tenors ›

Vodafone a annual general sponsor of “Three Tenors” The concept is clear …

albfej's Art Work

B | Social – World of ›

This is a poster inspired by B | Social. The box is …

Ju mund te beheni pjese e jona vetem duke plotesuar nje formular te shkurter.

Learn More

Deshironi te publikoni punet e juaja ne B | Creative. Na shkruani duke na derguar nje link te puneve te juaja dhe ne do ju kthejme pergjigje shume shpejt.

Learn More

B | Creative

B | Creative, eshte nje blog kreativ i bazuar ne Advertising, Mode, Arkitekture, Tutoriale dhe tema te tjera mbi Dizenjimin.

"B"

Emri i 'B | Creative' u krijua i mbeshtetur tek koncepti i 'Be' (Behu) perfaqeson mundesine per tu bere gjithshka cfare ke dashur te behesh.

B | Social

B | Social eshte nje bashkesi shoqrore ne lidhje me artistet q promovojne punet e tyre artistike duke i publikuar ato ne B | Social.

B | Graphic

B | Graphic eshte nje projekt i rrjetit tone. Na vizitoni, gjera te medha do vine!