Twitter ke  levizur ne nje zyre te re, shume me te madhe ne San Francisko. Hapesire, e cila ishte me pare zyra e SF Bebo, eshte rreth qoshes nga e vjetra e tyre. Hapesira u dekorua nga disa anetare te ekipit Twitter me nje numer te Twitter-theme elemente si zogjte dhe simbolet @. Hapesira eshte e thjeshte dhe e paster, por  mendoj se ju duhet te shikoni disa nga fotot qe jane postuar ne internet nga punonjesit Twitter me poshte dhe thoni se çfare mendoni ne lidhje me zyrat e reja. – Fotot nepermjet Twitter Flickr Account

Nga freshome

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About the Author

Blerina Konci is one of the first publishers at B | Creative, who has contributed to build B | Creative. She studied law but her real passion is Art and Fashion.

Sponsor Ads

Lajme mbi Perdoruesit more ...

Maria Ciurana's Art Work

Young ›

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); La soledad es la unica cosa que encuentras cuando no la buscas. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Maria Ciurana's Art Work

Young ›

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Cada vez que te sientas sólo, recuerda. …

Maria Ciurana's Art Work

Young ›

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A solas soy alguien. En la calle …

albfej's Art Work

POSTER for TOMORROW 2011 / E ›

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ky eshte nje poster qe kam bere …

Fregezechen's Art Work

Aspiration ›

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Aspiration (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); …

Besmir Kthupi's Art Work

Vodafone Three Tenors ›

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Vodafone a annual general sponsor of “Three …

albfej's Art Work

B | Social – World of ›

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); This is a poster inspired by B …

Ju mund te beheni pjese e jona vetem duke plotesuar nje formular te shkurter.

Learn More

Deshironi te publikoni punet e juaja ne B | Creative. Na shkruani duke na derguar nje link te puneve te juaja dhe ne do ju kthejme pergjigje shume shpejt.

Learn More

B | Creative

B | Creative, eshte nje blog kreativ i bazuar ne Advertising, Mode, Arkitekture, Tutoriale dhe tema te tjera mbi Dizenjimin.

"B"

Emri i 'B | Creative' u krijua i mbeshtetur tek koncepti i 'Be' (Behu) perfaqeson mundesine per tu bere gjithshka cfare ke dashur te behesh.

B | Social

B | Social eshte nje bashkesi shoqrore ne lidhje me artistet q promovojne punet e tyre artistike duke i publikuar ato ne B | Social.

B | Graphic

B | Graphic eshte nje projekt i rrjetit tone. Na vizitoni, gjera te medha do vine!