Minuta për një trup të gdhendur

Rate this post

Për shkak se kemi marrë shumë shqetësime kohët e fundit në lidhje me atë që duhet të bëjmë kur nuk kemi kohë të përshtatshme për të kandiduar në natyrë ose për t’u stërvitur në klubin shëndetësor, ne kemi përgatitur një mundësi të fundit për ju. Cila është çështja, saktësisht se si ta trajtoni atë, si dhe për kë është menduar, me siguri do të kuptoni në portal fittijelo.com shpesh ndodh që thjesht nuk keni kohë të mjaftueshme për të vrapuar në natyrë ose për t’u stërvitur në qendrën e fitnesit.Minuta për një trup të gdhendur

Sigurisht që do të ishte për të ardhur keq nëse një rutinë e ngjeshur do t’ju pengonte të shkoni në makeover. Në mënyrë që të mos qëndrojmë pa nevojë të qartë për trajnime ose kurse si rezultat i disa përgjegjësive, ne në të vërtetë jemi bërë gati për ju punon ose stërvitje me peshën tuaj, kjo është një lloj detyre që përvetëson si për meshkujt ashtu edhe për femrat, pavarësisht moshës dhe gjithashtu palestër fizike. Ky është një ushtrim që është i kufizuar në kohë, që nënkupton se dikush që është në gjendjen më të mirë fizike në një kohë të përcaktuar mund të bëjë pak më.

 

Kësaj radhe do të jenë zhytjet themelore

Kësaj radhe do të jenë zhytjet themelorePas kohës së përcaktuar, menjëherë vazhdoni në stërvitjen tjetër-mbledhje të gjera. Pas një minute pa pushim, shpejt vazhdoni në ushtrimet Nr. Më poshtë janë 4 si dhe 5 stërvitje të tjera, në këtë rast push-ups të mëdha dhe gjithashtu tucks bark. Pas një min stërvitje si dhe 4 minuta stërvitje, siguroni vetë 30-45 sekonda për të ndaluar. Më pas, përsëritni ciklin e plotë të stërvitjeve 4 edhe më shumë herë, me një ngrohje. Në fund, ju do të merrni një trajnim shpërblimi “ura”, të cilin e kryeni sipas kapaciteteve tuaja. 2min2to do të thotë që ju i kushtoni një min të kohës tuaj ngrohjes, dhe pas kësaj 5 cikle të stërvitjeve me pushim, si dhe një ushtrim ofertë bonus në fund.

Vetëm në lidhje me 25 minuta. Ndoshta nuk ka një individ që nuk mund të lërë mënjanë një çerek të madh të një orë gjatë ditës së tyre për një stërvitje të lehtë në shtëpinë tuaj.

Nëse nuk mund t’i bëni stërvitjet plotësisht, mos u stresoni! Kur të arrini optimumin tuaj, merrni një numër seks për pauzë, si dhe vazhdoni stërvitjen tuaj. Nëse ai nuk po ecën më, thjesht vraponi në zonë, pasi çështja është se trupi mbetet në një gjendje aktiviteti.

 

Një mjet për heqjen e kremës së rrahur nga fyti

Një mjet për heqjen e kremës së rrahur nga fytiNëse jeni avokat i ilaçeve klasike, atëherë duhet të kërkoni ilaçe që ne i quajmë dekongjestantë. Roli i tyre është që, në një mënyrë të foluri, ato dëmtojnë barrierën e prodhuar nga kremi i rrahur në fyt, duke shkaktuar shpesh nisjen e tij përmes kollitjes. Dekongjestantët mund të zbulohen në llojin e kompjuterëve tabletë, kapsula ose sprays hundës. Edhe pse se sprays janë ndryshuar kryesisht nga një hundë ndenjur, ata gjithashtu mund të jenë të dobishme kur ajo ka të bëjë me mashtrim në fyt. Për më tepër, locion i rrahur shpesh grumbullohet në të njëjtën kohë si në hundë ashtu edhe në fyt.

  1. Nëse keni fituar një infeksion bakterial ose ka ndodhur inflamacioni i sinusit, mjekët do të përshkruajnë antibiotikë me recetë për ju.
  2. Është shumë e rëndësishme që t’i merrni ato posaçërisht ashtu siç ju është rekomanduar, si dhe në asnjë situatë në dallimin tuaj, si dhe ndjesitë.
  3. Kjo është ajo, dhe nëse simptomat tuaja janë përmirësuar në të vërtetë, konsumoni të gjithë trajtimin për t’u siguruar që nuk rrezikoni që infeksioni të kthehet.

Leave a Comment