Sa e frikshme është të errësosh dhe të mbrosh lëkurën e bukur gjatë verës

Rate this post

Sa e frikshme është të errësosh dhe të mbrosh lëkurën e bukur gjatë verësNë fillim të këtij artikulli, është ideale të këndosh hitin e njohur të animatorëve, sezoni i verës në të vërtetë na është rikthyer, summertime në të vërtetë na është rikthyer, summertime në të vërtetë na ka rikthyer në qytet. Po, stina e verës na ka ardhur përfundimisht (për disa nuk e bëri, temperatura aktualisht është rreth 30 gradë, stina e verës është plotësisht! Shkuarja në vijën bregdetare po bëhet një pikë e përditshme, kështu që shumë në këtë çështje synojnë të përgatisin lëkurën dhe gjithashtu të marrin një ngjyrë më të errët për t’u dukur edhe shumë më mirë. Në këtë shkrim, unë do të përpiqem t’u përgjigjem shqetësimeve me të cilat qasjet për ta arritur këtë në një mënyrë të shëndetshme dhe të ekuilibruar.

  1. Saktësisht se si ta përgatisim lëkurën për rrezitje në dhomë me diell dhe gjithashtu të ruajmë një cirk për një periudhë të gjatë kohore dhe çfarë lidhje me artikujt e vetë-karikimit?
  2. Saktësisht sa e pasigurt është një dhomë me diell për lëkurën tonë? Dhe gjithashtu të lejojë të marrë këtë të drejtë. Keqkuptimi është saktësisht se sa e preferueshme është të shkoni në dhomë me diell para verës për të përgatitur lëkurën.
  3. Realiteti është se ndryshe nga dielli, i cili përbëhet nga një spektër i rrezeve ultravjollcë me gjatësi vale të ndryshme, ne i nënshtrojmë solariumit rrezeve UVA, dhe gjithashtu lëkura nuk mbron kundrejt rrezeve UVB, të cilat, në fund të fundit.

 

Produkte vetë-shuarëse-a janë ato të pasigurta

Produkte vetë-shuarëse-a janë ato të pasigurtaMetodat fillestare për vetëpunësim u shfaqën në vitin 1960. vitet kur rrezitja ishte në modë, si dhe edhe kukullat Barbie nga ajo kohë ishin ngjyrë portokalli-kafe, dhe kjo ngjyrë ishte dhe është për të gjithë ata që u kënaqën me këto mënyra fillestare të vetëpunësimit. Produktet e sotme kanë rezultate dramatike shumë më të mira dhe një hije shumë më të natyrshme. Si mjek i lëkurës, unë rekomandoj bronzues sepse ato veprojnë më normalisht dhe gjithashtu janë shumë të lehta për tu hequr, megjithatë ato thjesht përbëhen. Kremrat si dhe spërkatjet vetë-mbushëse përfshijnë dihidroksiacetonin (DHA) si një përbërës energjik.

I cili është me të vërtetë një sheqer me ngjyrë që përgjigjet me qelizat e vdekura epidermale, proteinat e shëndetshme dhe gjithashtu ndryshon hijen e tyre. Kjo hije është shumë më e sigurt dhe zgjat rreth 10 ditë nga aplikimi i parë. Është e nevojshme të theksohet se më pas nuk jeni të mbrojtur nga rrezet UV si dhe duhet të mbroni lëkurën tuaj para ekspozimit në rrezet e diellit.

 

Variabli mbrojtës 50-gjithmonë ose

Shumë individë besojnë se ata nuk do të marrin një cirk nëse vazhdimisht përdorin një aspekt të lartë mbrojtës. Kjo nuk është e vërtetë. Veçanërisht, variabli i sigurisë 50 ka një siguri pak më të lartë për sa i përket filtrave UVA dhe UVB në kontrast me faktorët më të ulët, por na siguron edhe më shumë kohë në mënyrë që të mos kemi frikë të jemi në diell. Duke marrë parasysh se gjatë rrezitjes dhe larjes, pastrimit ose pjesëmarrjes në disa detyra, gjithmonë ekziston një vend përmes të cilit rrezet e diellit mund të arrijnë, si dhe të stimulojnë procesin e rrezitjes.Variabli mbrojtës 50-gjithmonë ose

Hyperpigmentation në fytyrë, si dhe hyperpigmentation decollete ndodh për shkak të një rritje në zhvillimin e melaninës transferuar në zonat e prirur në lëkurë ose në dermis. Ekspozimi i tepërt i drejtpërdrejtë në diell i përfshirë me rregullime hormonale si materniteti, terapia kontraceptive, menopauza ose çekuilibri aktual hormonal, shkaqet kryesore janë hiperpigmentimi. Për më tepër, tendenca trashëgimore dhe gjithashtu dëmtimi i lëkurës mund të sjellë hiperpigmentim.

Leave a Comment