Saktësisht se si për të përforcuar sistemin imunitar të trupit në vetëm 15 secs

Rate this post

Mashtrim i jashtëzakonshëm-mësoni se si të forconi sistemin imunitar në vetëm 15 sek! Kjo metodë gjithashtu ndihmon kur një infeksion ose një ftohje tashmë po ju kapërcen-ju përmirësoheni shumë më shpejt. Shtë shumë e thjeshtë dhe gjithashtu plotësisht plotësisht falas, si dhe këshillohet nga një mësues i njohur rus. Në baza ditore, uji shumë i ftohtë, gjithashtu uji i akullit, merret Në Lavor si dhe këmbët zhyten në të për dhjetë deri në 15 sekonda. Pas kësaj pastroni këmbët me një peshqir dhe vendosni çorape të trasha leshi mbi to. Përsëriteni këtë çdo mbrëmje para se të shkoni në shtrat-mësuesi shprehet se rezultatet me siguri do të shfaqen shumë shpejt.Saktësisht se si për të përforcuar sistemin imunitar të trupit në vetëm 15 secs

Ai shtoi se nëse tashmë keni një lloj virusi, ftohje ose kollë, atëherë ushtroni këtë teknikë më shpesh – çdo 4 orë. Ajo shprehet se nuk ka frikë se problemi i saj shëndetësor dhe i mirëqenies me siguri do të intensifikohet për shkak të ujit me akull, në të vërtetë, do të përmirësoheni dhe gjithashtu Shumë më mirë, raporton Home Healthy Ens. Ose tjetër, ai sëmuret në kohën e një reduktimi të imunitetit, dhe gjithashtu jo ndikimi i infeksionit, veçanërisht, imuniteti i dobët shmang trupin nga luftimi me sukses i tyre.

 

Si të përforconi sistemin imunitar

Si të përforconi sistemin imunitarKur ka një rënie të imunitetit, organizmi është në rrezik për mikrobet, si dhe viruset, kështu që është lehtësisht i prirur për sëmundje të ndryshme. Falë sjelljes sonë, mënyrës së jetesës dhe gjithashtu terapisë natyrale, ne mund të ndikojmë ndjeshëm në shmangien e rënies së imunitetit dhe gjithashtu të ruajmë shëndetin dhe mirëqenien. Sistemi imunitar i njeriut është një sistem i ndërlikuar përmes të cilit leukocitet dhe gjithashtu antitrupat në trup luftojnë infeksionet e shumta dhe aktivitetet e copave të huaja (viruset, bakteret …). Ekspertët për imunitet të madh këshillojnë: gjumë adekuat dhe gjithashtu gjatë ditës.

  1. Ushtrime të përditshme modeste, të përshtatshme, si dhe ushqim të moderuar, sjellje të shëndetshme dhe të ekuilibruar, zvogëlimin e lodhjes dhe stresit, ruajtjen e shëndetit individual, si dhe shëndetin e vendit të punës dhe hapësirës së jetesës.
  2. Çfarë e ul imunitetin? Një rënie e imunitetit është e rrezikshme për trupin si dhe mund të shkaktojë shumë sëmundje.
  3. Ulja e imunitetit ndikohet nga sëmundje afatgjata, si dhe praktika të këqija: pirja e duhanit të cigareve, alkooli (në sasi të mëdha), ankthi, lodhja e vazhdueshme, ushqimi i pabarabartë, si dhe ushqimi ushqyes.

 

Vetëm se si dhe gjithashtu se si për të rritur imunitetin

Vetëm se si dhe gjithashtu se si për të rritur imunitetinStërvitja e moderuar funksionon trupi ruhet në palestër, e cila është me të vërtetë thelbësore për ruajtjen e rezistencës dhe parandalimin e sëmundjeve dhe sëmundjeve të shumta. Ushtrimi i moderuar tregon: stërvitje e lodhur, shëtitje e përditshme (shëtitje), not periodik, punë e lehtë dhe gjithashtu vallëzim. Mos e ekzagjeroni me stërvitjet, sepse mënyra e ushtrimit të tepërt e varfëron trupin dhe gjithashtu minimizon imunitetin. Nga ushtrimet dentare sugjerohen joga, tai chi Chuan dhe qi gong. Konsumimi i një plani korrekt si dhe i shëndetshëm diete ndikon në rritjen e rezistencës. Me ushqim korrekt, ne motivojmë enët më të vogla dhe gjithashtu shumë më rutinë gjatë gjithë ditës, në vend që të anashkalojmë vaktin e mëngjesit.

Sistemi imunitar ndikohet në mënyrë të favorshme nga: antioksidantët, frutat, perimet, drithërat e plota si dhe proteinat që përputhen. Frutat sugjerohen në mënyrë specifike: banane, limon, rrush, mollë, si dhe lëngje frutash natyrale.

Më të shëndetshmet janë perimet jeshile si dhe qepët e zeza, qepët e bardha, lakra, domatet, specat … për konsumin e proteinave dhe mineraleve të shëndetshme, këshillojmë: supë pule, mish merkuri me pak yndyrë.

Leave a Comment