Sugjerimet shumë më të mira se si për të rritur sistemin imunitar dhe infeksionet humbje

Rate this post

Sugjerimet shumë më të mira se si për të rritur sistemin imunitar dhe infeksionet humbjeA doni të dini saktësisht se si për të forcuar sistemin imunitar? Nëse çdo vit futeni në infeksionin e gripit dhe gjithashtu duket se merrni të gjitha infeksionet me shpejtësi të prishjes kur zbuloni veten në një turmë, ky është shpëtimi juaj. Kjo është! Sistemi imunitar i trupit tonë ka një funksion sigurie në trup dhe gjithashtu punën për të na mbrojtur nga sëmundjet. Ekzistojnë mikroorganizma të ndryshëm të rezistencës së ulur dhe, si rezultat, kushte të ndryshme. Ndër “ndërhyrës” të sistemit tonë të mbrojtjes mund të jenë bakteret.

  1. Viruset, mikrobet, fungis, toksina … kjo thjesht flet në emër të realitetit se zgjidhja për hetimin se si të rritet rezistenca nuk është as e drejtpërdrejtë dhe as e dallueshme. Nuk ka asnjë mënyrë të vetme që të mund ta miratojmë si ligj.
  2. Elementet gjenetike po ashtu ndikojnë në forcën e rezistencës, dhe gjithashtu ato përbëjnë rezistencën tonë natyrore ne gjithashtu kemi një që kryesisht mbështetet në skenarët ku jetojmë, si dhe saktësisht se si jetojmë, gjë që ka marrë rezistencë.
  3. Për më tepër, ekziston një ndarje e drejtë në rezistencë energjike dhe të lehtë. Active i referohet detyrës aktive të një antitrupi në rrethimin tonë, i cili lufton llojet dhe infeksionet e shumta dhe gjithashtu burimet e sëmundjeve.

 

Simptomat e rezistencës së ulur

Si e dini që keni një sistem imunitar të dobët të trupit, dhe gjithashtu ju kërkoni ta përforconi atë? Disa shenja dhe simptoma mund t’ju lejojnë të pranoni se beteja juaj kundrejt mikroorganizmave nuk po funksionon. Për shkak se ka një pjesë të madhe të patogjenëve të sëmundjes, shenjat e imunitetit të reduktuar mund të jenë të ndryshme. Kjo është tipike nëse jeni të lodhur nga përpjekjet, stërvitja ose skenarët e krahasueshëm ku lodhja është një tronditje krejtësisht normale.Simptomat e rezistencës së ulur

Sidoqoftë, nëse jeni lodhur rregullisht, nëse shpejt mbyteni dhe rregullimet e vogla ndikojnë në nivelin tuaj të fuqisë dhe gjithashtu në humor, kjo është e gabuar, dhe kjo është ndër shenjat dhe simptomat e një rënie të imunitetit. Infeksionet e rregullta mikrobike Nëse keni rrethana të shpeshta ku shkoni te një mjek, si dhe antibiotikë pije si vitamina sepse keni inflamacion të veshit, mushkërive, fytit, periodontaleve ose të tilla, ky është një tregues që trupi juaj në të vërtetë nuk po merret me sëmundjen me antitrupat e tij. Ju keni për të gjetur se si për të rritur sistemin imunitar.

 

Infeksionet e rregullta virale

Infeksionet e rregullta viraleA jeni infektuar nga çdo infeksion që shfaqet pranë jush, si dhe ju duket se duhet të merrni pushim mjekësor sa më shpejt që dikush tjetër të jetë i sëmurë? Merreni me gripin 2 herë në vit, a përjetoni herpes dhe në raste të tjera a keni vazhdimisht dhembje në fyt apo ftohje? Ju nuk keni nevojë për një shenjë më të qartë! Ju me siguri duhet të punoni me rritjen e sistemit tuaj imunitar. Alergeneve reaksione alergjike janë një tjetër tundim përgjojnë në trupin tuaj. Në disa mund të jeni më delikatë, në disa më të vegjël, megjithatë sigurisht që kapaciteti i trupit tuaj për të menaxhuar alergjenët mbështetet në atë nëse imuniteti juaj ka rënë apo jo. Në shumë raste, reaksionet alergjike lehtësohen ose trajtohen në mënyrë efikase duke forcuar sistemin imunitar të trupit.

Shërimi serioz i plagës një nga shenjat e rezistencës së zvogëluar është shërimi shtesë i dëmtimit ekstrem. Kjo në përgjithësi është si rezultat i mungesës së zinkut, e cila mundëson rigjenerimin e qelizave në trup dhe gjithashtu shërimin e plagëve.

Leave a Comment