TestoY Gel, çmimi – albania, shqip, shqiperi, përbërja

Rate this post

TestoY Gel, çmimi - albania, shqip, shqiperi, përbërjaMosfunksionimi erektil, shpesh i përshkruar në mënyrë jo të duhur si “mosfunksionim erektil”, konsiston në mungesën e aftësisë për të përmbushur, TestoY Gel si dhe për të mbajtur një mbledhje në mënyrë adekuate legjitime për të lejuar marrëdhënie të mjaftueshme seksuale.

>>>TestoY Gel çmimi -50%<<<

Termi impotencë komente është më i drejtë se termi mosfunksionim erektil, posaçërisht pasi përcakton shumë më konkretisht natyrën e këtij çrregullimi të lidhur me seksin. Një mbledhje normale sugjeron një tipar të saktë të integruar të sistemit të shqetësuar, çmimi të qarkullimit të gjakut, si dhe endokrin. Si rezultat, një impotencë mund të burojë jo vetëm nga problemet emocionale, nga aspektet natyrore të një natyre vaskulare, neurologjike ose hormonale.

Çrregullimet erektile mbizotërojnë, ku te blej sipas disa vlerësimeve, 152 milion burra ndikohen në të gjithë botën. Në itali, mosfunksionimi erektil është një gjendje e përhapur: ndikon, në të vërtetë, 13% të popullatës mashkullore, shqip kjo tregon se mbi 3 milion si dhe një gjysmë italianë kanë një mungesë ereksioni, ose 1 mashkull i rritur nga 8. Edhe pse mund të ndodhë në çdo moshë, TestoY Gel impotenca është shumë më e rregullt tek djemtë mbi moshën 45-50 vjeç. Mosha është ndër aspektet kryesore të kërcënimit. Si dhe kjo shqip për faktin se plakja është e lidhur me një rregullsi të shtuar të sëmundjeve kronike (ateroskleroza, çështjet diabetike, hipogonadizmi, etj.). 

>>>TestoY Gel çmimi -50%<<<

TestoY Gel – përbërësit – si ta përdorni – si funksionon? Përbërja

Mekanizmi i ereksionit, si rezultat, mund të ndryshohet nga disa aspekte, në shumë raste edhe shoqëruese dhe pavarësisht që nuk TestoY Gel kanë të bëjnë në mënyrë specifike me sferën psikologjike, siç u tha në të kaluarën. Impotenca, në të vërtetë, përbërësit mund të jetë për shkak të arsyeve natyrore normale të kohës sonë si diabeti, hipertensioni, ateroskleroza, depresioni. Por pirja e duhanit, mënyra e jetesës joaktive dhe mbipesha gjithashtu luajnë një detyrë të rëndësishme, të cilat në fund të fundit janë elementët e rrezikut për sëmundje kardio-vaskulare.

TestoY Gel - përbërësit - si ta përdorni - si funksionon? PërbërjaPërveç kësaj, përbërje mosfunksionimi erektil gjithashtu ndikon në një nga subjektet më nervozë dhe gjithashtu të ndjeshëm ndaj stresit të përditshëm. Në mesin e pacientëve diabetikë ka edhe një në tre meshkuj me probleme me ereksion. Ndërsa, në krahasim me atë që mendohet zakonisht, kanceri i prostatës nuk është në vetvete burimi i impotencës mashkullore. Përkundrazi, si të përdorni terapitë që praktikohen shpesh për terapinë e qelizave kancerogjene, të tilla si prostatektomia radikale, trajtimi me rrezatim dhe gjithashtu trajtimet hormonale, janë. 

TestoY Gel – forum – rishikimet – komente

Arsyet e ndryshme që mund të përcaktojnë fillimin e impotencës janë psikogjene (ankthi, si dhe ankthi), TestoY Gel endokrine (hipogonadizmi ose ulja e testosteronit), neurogjenike (skleroza e shumëfishtë, sëmundja e parkinsonit, trauma), vaskulare (çështje diabetike, hipertension, aterosklerozë), opinionet medicinale (antihipertensive, ilaçe psikotrope, terapi hormonale, etj), mjekësore si dhe terapi rrezatimi. Essentialshtë thelbësore të theksohet komente se nga arsyet e ndryshme të mundshme, disa janë “jo të modifikueshme”, ndërsa të tjerët janë më tepër “të modifikueshëm” pasi ato lidhen me aspektet e sjelljes.

TestoY Gel - forum - rishikimet - komentePër shumë vite psikogjenike duket se është forum një nga arsyet më tipike të impotencës; sot informacioni epidemiologjik tregon se shpesh identifikohet ose vjen rishikimet me ndryshime të një natyre natyrore. Sistemet përmes të cilave aspektet emocionale mund të favorizojnë fillimin e mosfunksionimit erektil nuk njihen ende plotësisht. Një detyrë themelore luhet rishikimet patjetër nga hiperaktiviteti i nervave të zhytur në mendime, i cili ndodh për shembull në kushtet e stresit. 

>>>TestoY Gel çmimi -50%<<<

TestoY Gel – origjinal – Albania – ne shitje – ne farmaci

Një kusht specifik qëndron nga i ashtuquajturi” ankthi i performancës”, i cili krijon një rezultat frenues në ereksion dhe gjithashtu TestoY Gel është konstant midis të rinjve në përvojat e para seksuale, në përballjen me një shok të ri ose farmaci pas incidentit të një dështimi të parë në marrëdhënie seksuale. Sëmundjet endokrine që kanë të bëjnë më me kujdes me fillimin farmaci e impotencës janë hipogonadizmi dhe gjithashtu hiperprolaktinemia. Në hipogonadizëm, origjinale ndodh një ulje e niveleve të testosteronit, e cila shoqërohet me një ulje të epshit dhe gjithashtu një ulje të aktivitetit erektil.

TestoY Gel - origjinal - Albania - ne shitje - ne farmaciTek burrat albania me hiperprolaktinemi, ka një rritje të prolaktinës, e cila rezulton në një mungesë erektile të shoqëruar me epsh të minimizuar albania dhe paaftësi për të mbetur shtatzënë. Ndër patologjitë neurologjike që ndikojnë në sistemin nervor qendror që mund të lidhen me impotencën, sklerozën e shumtë, TestoY Gel sëmundjen e alzheimerit dhe gjendjen e parkinsonit luajnë një funksion kryesor. Palca kurrizore ne shitje si dhe dëmtimet e legenit shoqërohen jashtëzakonisht shpesh me mosfunksionim erektil të një niveli të lidhur me shkallën, blej si dhe shkallën e dëmtimit. Nervat periferikë që moderojnë ereksionin gjithashtu mund të dëmtohen në rrethana të shumta patologjike, veçanërisht kur bëhet fjalë për diabetin. 

TestoY Gel – ku të blini – çmimi

Në nivelin lokal, patologjitë vaskulare të ngarkuara me impotencë mund të jenë të natyrës arteriale dhe gjithashtu venoze. Në TestoY Gel rastin fillestar deficiti erektil përcaktohet nga një ulje e furnizimit me gjak të penisit, ndërsa patologjitë venoze parandalojnë që gjaku çmimi të vazhdojë të ‘futet’ brenda indit shpellor të penisit. Atherosclerosis absolutisht përfaqëson arsyen më të zakonshme për mosfunksionim ngrerë të fillimit arterial. Shkaqe të tjera rrënjësore iatrogjenike çmimi të dëmtimit vaskular janë disa lloje të ndërhyrjeve mjekësore dhe radioterapia e ijeve në rast të sëmundjes onkologjike.

TestoY Gel - ku të blini - çmimiNë një nivel sistemik, sëmundjet kardiovaskulare përfaqësojnë ndër problemet kryesore TestoY Gel predispozuese për impotencë. Një person me një sëmundje të zemrës të çdo lloji ka një rrezik më të madh se të dyfishuar të zhvillimit të një deficiti erektil në krahasim ku te blej me një mashkull të shëndetshëm dhe të ekuilibruar. Hipertensioni arterial është një gjendje veçanërisht e shpeshtë, si dhe shkakton mosfunksionim erektil në rreth 40% të burrave hipertensivë. 

TestoY Gel – kundërindikacione – efekte anësore

Infarkti i miokardit lidhet me mungesën erektile në më shumë se 45% të individëve dhe gjithashtu një rregullsi TestoY Gel më e lartë e mosfunksionimit erektil zbulohet tek individët me goditje në tru ose përplasje të tjera cerebrovaskulare (në lidhje me 85%). Ndër sëmundjet e vazhdueshme që mund të shkaktojnë impotencë, çështjet diabetike dhe dështimi i vazhdueshëm i veshkave janë ato që kanë një dukuri më të madhe. Në një përqind që varion nga 35% në 75% të burrave me probleme diabetike, kundërindikacionet vërehet shfaqja e një problemi të ereksionit.

TestoY Gel - kundërindikacione - efekte anësoreNë klientët e personave diabetikë, me diabet të rregulluar, mosfunksionimi erektil është shumë më pak i rregullt sesa në pacientët e lënë pas dore. Sëmundjet e vazhdueshme të mëlçisë janë gjithashtu të lidhura shpesh me fillimin e mosfunksionimit erektil, veçanërisht nëse janë kushtet e mëlçisë të fillimit alkoolik. Në rastin e sëmundjeve neoplazike, efektet anësore mungesa erektive mund të kuptohet nga shkaqe organike, si dhe psikologjike. Rreth 25% e impotencës shkaktohet nga trajtimi me ilaçe. Ndër klasifikimet medicinale më të lidhura duhet të diskutohet: ilaçe psikotrope, trajtime hormonale, antihipertensivë.

>>>TestoY Gel çmimi -50%<<<