TestoY – shqip, albania, shqiperi, çmimi, përbërja

Rate this post

TestoY - shqip, albania, shqiperi, çmimi, përbërjaKjo është një TestoY “periudhë themelore” që nuk duhet të zgjatet me mjetet juridike diy. Sa kohë duhet të zgjasin marrëdhëniet seksuale? As shumë pak dhe gjithashtu jo edhe shumë gjatë, sugjerojnë profesionistët, si dhe sugjerimin nga shqip një studim kërkimor i kryer mbi dhjetë mijë individë dhe i botuar në revistën european urologol. Sipas këtij vlerësimi një marrëdhënie seksuale fiziologjike zgjat 6.7 minuta, duke lënë mënjanë aktivitetin seksual. Duket shumë komente pak? Në fakt nuk është kështu. Standardi fiziologjik i një marrëdhënie seksuale është konkretisht ky, diskuton vincenzo mirone, ndihmës i përgjithshëm i shoqërisë italiane të urologjisë si dhe ndër çmimi nënshkrimet e hulumtimit, si dhe përpjekja për të zgjeruar kohëzgjatjen e marrëdhënieve seksuale mund të vërë në rrezik shëndetin e meshkujve.

Për shembull, rezistimi sa i gjatë aq edhe i shpeshtë, ku te blej me koitus të ndërprerë, mund të sjellë hiper distension të prostatës si dhe të krijojë ënjtje. Eksperti gjithashtu flet për abuzimin me alkoolin ose substancat për të mbajtur një mbledhje për më gjatë. Këto nuk sugjerohen as trajtime: ilaçet, si shembull, zgjerojnë kohëzgjatjen e efikasitetit por “zvogëlojnë aftësinë për ta kthyer atë në një performancë rezistente shqip dhe cilësore”, shpjegon profesionisti për adnkronos. Me fjalë të tjera, ekspertët rekomandojnë t’i japin më shumë hapësirë aktivitetit seksual dhe gjithashtu të jetojnë marrëdhëniet seksuale aktuale normalisht, si dhe me dijeninë se efikasiteti TestoY nga hamshorët është padyshim jashtë normës.

TestoY – si funksionon? Përbërja – përbërësit – si ta përdorni

TestoY - si funksionon Përbërja - përbërësit - si ta përdorniRekorde ‘rrufe’ TestoY për 25-40% të djemve. Disa, në mesin e popullsisë mashkullore italiane, përjetojnë kulm të parakohshëm: si rezultat i mungesës së kontrollit vullnetar të klimaksit, ata nuk kanë një kohëzgjatje të mjaftueshme për të kënaqur shoqëruesin. Dhe gjithashtu ata shpesh shkojnë në dilemë. Megjithatë, në varësi të ‘të bëjë atë në tuaj’ me përbërësit kalimin e kohës nuk ndihmon. Fjala e seksologut franco avenia, nënkryetar i shtetit të fiss (federata italiane e seksologjisë shkencore), shkrimtar i një pune shkencore me trajnim për “kontrollin e fazës preorgazmike”. Në metodë saktësisht se si të zgjasë më gjatë, pa menduar për pikat depresive ose numërimin e luleve të mobiljeve, përbërje si dhe pa marrë parasysh ilaçe. “Ka kulmim të hershëm-sqaron avenia për të filluar-kur nuk ka kontroll vullnetar, me një kohë latente, domethënë periudha që shkon nga fillimi i ereksionit në orgazëm, jo e mjaftueshme deri në përfundimin e një marrëdhënie të kënaqshme”. Mes djemve të belpaese, ‘kohëzgjatja’ shkon nga 5 deri në 15 minuta për 50% të tyre. Lajmi i mirë, për të dhe sigurisht edhe për të, është se “nëse patologjitë natyrore, si dhe psikike janë lënë jashtë, pamenaxhueshmëria e derdhjes është e kuptueshme si të përdorni për pjesën më të madhe me trajnim të bollshëm.

TestoY – komente – forum – rishikimet

TestoY - komente - forum - rishikimetNë thelb TestoY si nëna e trajnon fëmijën për të kontrolluar urinën”. Sipas profesionistit, ” nuk është vazhdimisht një patologji, por është me të vërtetë zakonisht një problem natyror i mashkullit, i vendosur me autoerotizëm adoleshent, rishikimet kur kulmi është qëllimi që duhet arritur, si dhe sa më herët të mbërrini, aq më mirë. Problem që-thotë avenia për adnkronos health-mund të kapërcehet me trajnime”. Për të zgjatur më gjatë në dhomën e shtratit, komente jo për të ‘bërë atë vetë’ trajtimet. “shumë meshkuj me kohë – thotë seksologu-kanë zhvilluar në mënyrë të pavarur ‘sisteme’kontrolli klimaks pak a shumë të besueshme. Ndër një nga më të rregulltët, devijoni të besuarit nga seksi duke u përpjekur të përqendroheni në diçka tjetër siç është numërimi i luleve të tapicerisë, forum për të mbajtur parasysh për shembull emrat e lojtarëve të një grupi të ofruar ose 7 mbretërve të romës, për të marrë parasysh diçka që vendos ankth, të tilla si provimet, datat e synuara ose ndoshta vdekja”. “Sisteme të tilla janë shumë të dekurajuara – thekson avenia – sepse, edhe nëse në fillim ato mund të sjellin ndonjë avantazh duke vonuar derdhjen, rishikimet me kalimin e kohës ata kanë një tendencë për të krijuar të ashtuquajturat ‘boshllëqe karburizuese’. Kjo do të thotë, zhvillohen mekanizma që ndikojnë negativisht në ereksion: nëse në fillim qetësoni epshin me komandë, me kalimin e kohës opinionet mendja mëson ta bëjë atë automatikisht.

TestoY – ne farmaci – Albania – ne shitje – origjinal

TestoY - ne farmaci - Albania - ne shitje - origjinalDhe gjithashtu TestoY ju hiqni ereksionin tuaj”. Në të ardhmen, zgjidhja përfundon të jetë edhe më e keqe se ligësia. Atëherë, çfarë përfshin trajnimi për të kontrolluar klimaksin, për të zgjatur momentin e marrëdhënies seksuale? “Trainig i lidhur farmaci me seksin sofro-fenomenologjik-shpjegon ai-është i ndarë në 3 momente themelore: përdorimi i metodave origjinale të kombinuara të kohës së lirë; aplikimi i teknikave hiper-perceptuese; përdorimi i metodave albania specifike të kontrollit. Në përvojën time, 95% e atyre që edukojnë arrijnë kontrollin kulmor. Sigurisht ne shitje që varet shumë nga zellësia dhe qëndrueshmëria me të cilën stërvitet”. Hapi i parë është, si rezultat, farmaci koha e lirë “e cila fillimisht stimulohet vetëm në një nivel fizik. Ndërsa ndodheni me stërvitjen, ju krijoni kushtet për një relaksim të thellë mendor, i cili rezulton në një gjendje qetësie ekstreme dhe gjithashtu albania mirëqenie të plotë. Lejo të mos harrojmë se subjektet e pikëlluara dhe të hiperkontraktuara kanë tendencë të luftojnë shpejt me ejakulimin e parakohshëm”. Hiper-perceptimi, momenti i dytë kyç i trajnimit blej për të pushtuar derdhjen e parakohshme”, konsiston në përqendrimin e vëmendjes në organet gjenitale të trupit. Jashtëzakonisht zakonisht, në të vërtetë, ekziston një supozim TestoY i dobët i sistemeve që menaxhojnë seksin.

TestoY – ku të blini – çmimi

Hiper-perceptimi TestoY ju lejon të merrni kontrollin e këtyre sistemeve dhe gjithashtu të arrini kulmin”. Dhe së fundmi,” metodat e çmimi kontrollit-rendit seksologun-në të cilat ne tregojmë të ndryshojmë perceptimin nga organet gjenitale në përbërës ku te blej të tjerë të trupit, si shembull shpinën ose dorën, duke u mbështetur në cilësimet seksuale. Ato janë çmimi të njëjtat teknika të përdorura për kontrollin e shqetësimit, rrugët nervore janë të njëjta”. Trajnimi mësohet nga seksologu sa më shpejt që një javë, atëherë ‘stërvitjet’ duhet të kopjohen TestoY në shtëpi, çdo ditë, për rreth njëzet minuta.

TestoY – kundërindikacione – efekte anësore

Termi “bordurë “vjen nga” ana TestoY “angleze që tregon “kufi, kufizim” dhe gjithashtu në fushën e seksualitetit përdoret për të treguar një teknikë të përdorur gjatë masturbimit ose marrëdhënieve seksuale që konsiston në shtyrjen e momentit të orgazmës sa më shumë që të jetë e mundur, para-pronësi posaçërisht nga djemtë; Jo gjithmonë që kanë të bëjnë me klimaksimin e parakohshëm për të”zgjatur shumë më gjatë nën mbulesa”. Ndërsa femrat mund të kenë orgazma të ndryshme me radhë, burri-pas derdhjes-ka një periudhë të quajtur “refraktare” në të cilën ka një ulje të dëshirës seksuale, si dhe arritja e një ereksioni edhe një herë është praktikisht e kundërindikacionet pamundur pavarësisht nga prania e stimujve të bollshëm të lidhur me seksin.

TestoY - kundërindikacione - efekte anësore

Kohëzgjatja zjarrduruese, shumë e shkurtër tek adoleshentët, shpesh tenton të zgjatet në vitet e tyre të rritura dhe për këtë arsye disa meshkuj në të vërtetë kanë filluar të zhvillojnë metoda të shumta për të vonuar sa më shumë minutën e kulmit; Në mënyrë që të zgjasin kënaqësinë seksuale sa më shumë që të jetë e mundur (shumë e mundshme dhe e shoqëruesit) duke ardhur disa herë më afër “pikës pa kthim”; Domethënë atij momenti në të cilin ejakulimi fillon menjëherë efektet anësore si dhe burri nuk mund ta lërë më në mënyrë autonome.