Vetëm se si të ndriçoni lëkurën e fytyrës dhe gjithashtu të merrni një ton më të mirë të lëkurës

Rate this post

Vetëm se si të ndriçoni lëkurën e fytyrës dhe gjithashtu të merrni një ton më të mirë të lëkurësSi të zbardhni lëkurën e fytyrës nëse keni probleme me zonat dhe gjithashtu probleme të tjera në lëkurë? Ju mund shumë të përshtatshme dhe të shpejtë, dhe gjithashtu ne zbulojmë të gjitha trajtimet për trajtim adekuat. Gratë japoneze tradicionalisht mohojnë një ton të lehtë të lëkurës. Ata qëndrojnë të pastër nga dielli, nuk është çudi që ata vënë në cadra fluturues pak, dhe gjithashtu e gjithë kjo, si dhe se si ajo ndikon në lëkurën e fytyrës Nuk ka rrudha në fytyrën e tyre, si dhe lëkura e fytyrës vetëm rrezaton dhe duket e re për një periudhë të gjatë kohore. Zonjat tona duket se bëjnë të kundërtën, si dhe, së bashku me rrezitje afatgjatë të diellit, gratë madje shpesh shkojnë në dhomë me diell.

A ju pëlqen një çehre e errët ose një lëkurë rrezatuese e rregullt dhe e lehtë? Shpesh ndodh që pas një qëndrimi të gjatë në rrezet e diellit, shfaqen vende në fytyrë që nuk janë gjithashtu jashtëzakonisht të pëlqyeshme. Përveç njollave, mund të ndodhin edhe pege si dhe parregullsi të tjera. Pra, si e lehtësoni lëkurën e fytyrës tuaj, si dhe arrini një fytyrë të shkëlqyeshme.

 

Krem për zonat e ndriçimit në fytyrë

Krem për zonat e ndriçimit në fytyrëVetëm se si të ndriçohet lëkura e fytyrës me një krem? Epo, e drejtpërdrejtë, si dhe ajo që është gjithashtu shumë më e mirë për ju, shpejt. Ka kremra natyralë që minimizojnë në mënyrë efektive njollat në fytyrë, si dhe përfitimi më i madh i tyre është se të gjithë menjëherë trajtojnë si rrudhat ashtu edhe rrathët e errët në fytyrë. Locionet krejt natyrale janë zgjedhja më efektive për ju, pasi është kombinimi i përbërësve natyralë që ndikojnë në lëkurën e fytyrës, duke theksuar njollat në fytyrë, duke stimuluar prodhimin e kolagjenit, sjellin përsëri lagështinë krejt natyrale të lëkurës dhe gjithashtu duke hequr me sukses të gjitha gjurmët e hiperpigmentimit.

  1. Ju përdorni krem për zbardhjen e zonës, si zakonisht, herët në mëngjes dhe në mbrëmje, duke i aplikuar ato në fytyrën tuaj me një shtresë të hollë.
  2. Masazhoni me kujdes të gjitha ato pozicione në fytyrën tuaj që janë posaçërisht shqetësuese për ju. Në 4-6 javë me siguri do të shihni rezultatet fillestare.
  3. Lëkura juaj e fytyrës me siguri do të forcohet ndjeshëm, si dhe çehre juaj me siguri do të jetë e përsosur pa parregullsi.

 

Sapun për ndriçimin e lëkurës së fytyrës

Së bashku me Rrezet E Diellit, njollat në fytyrë mund të ndodhin edhe për faktorë të tjerë, si shembull. pas rregullimeve të hormoneve, marrja e pilulave të kontrollit të lindjes ose gjatë një gjendje shtesë. Në të njëjtën kohë, mund të shfaqen zona të errëta, dhe gjithashtu ato gjithashtu mund të infektojnë duart. Për më tepër, Hiperpigmentimi mund të ndodhë pas shërimit të një dëmtimi ose disa PLAGËVE, si dhe tek njerëzit që trajtohen për puçrra, ku ndodh një zonë shumë e vogël e imët.Sapun për ndriçimin e lëkurës së fytyrës

Në vitet e fundit, në të vërtetë janë shfaqur sapunët për zbardhjen e lëkurës së fytyrës, të cilët kryesisht shërbejnë për të ulur hiperpigmentimin. Përbërësit aktivë në sapunë thjesht punojnë për të minimizuar prodhimin e melaninës, përveç zvogëlimit të shfaqjes së njollave të errëta. Sapuni për ndriçimin e fytyrës antagonizon çdo moshë që vendos në fytyrë dhe gjithashtu njollë në lëkurë. Sapuni përvetëson për të gjitha llojet e lëkurës. Rezultatet fillestare të dukshme mund të priten pas dy muajsh përdorimi.

Leave a Comment